онлайн казино Украины

Трагедія сталася з вини однієї людини

Трагедія сталася з вини однієї людини12 грудня в Чернігова сталась жахлива трагедія. Загинула молода мама. Сотні людей залишилися без даху над головою.
Трагедія сталася з вини однієї людини, – вважає представник освітнього центру «Ініціатива» Андрій Кужель.
Це провина, цитата:
«Людини, яка на поталу власних амбіцій і матеріального зиску поставила життя людей. Яка наразі кількість аварійних будинків у Чернігові? Я впевнений ви не знайдете жодного чиновника, який має відповідь на це питання. За те всі знають скільки мільйонів було закопано у фонтани. Всі знають скільки десятків мільйонів закопала в асфальт приватна фірма. Бо добре, коли до рук прилипає, правда? Добре роздати перед виборами по 500 гривень і купити собі крісло?
За гарною обкладинкою, всередині, все гниле і потрухле. Будинок, що впав, символізує сьогоднішню міську владу Чернігова. Таку ж гнилу за своїм єством всередині».
У своєму повідомленні Facebook чернігівець розмірковує про… сумління:
«Чи мучитиме його сумління? Питання риторичне, мабуть. Адже, проголосувавши за «закони 16 січня», не мучить, коли він іде з квітами до пам'ятника Небесної сотні. Завдяки бюджетній реформі Чернігів отримав колосальні гроші, які можна було направити на вирішення дійсно нагальних проблем міста. Замість цього маємо окозамилювання і небачену раніше корупцію».

Добавлено: 14-12-2016, 10:24
0
0

Похожие публикации


Наверх