онлайн казино Украины

Куц: «Я краще зараз отримаю від вас запотиличник, ніж потім ви мене вб’єте»

Куц: «Я краще зараз отримаю від вас запотиличник, ніж потім ви мене вб’єте»Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко виніс «останнє китайське попередження» начальнику управління житлово-комунального господарства міськради Ярославу Куцу.
Учора під час засідання міськвиконкому перший висварив другого за те, що той «на рахівниці не може лічити цифри».
Приводом до цього стало обговорення проекту про внесення змін і доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 4 лютого 2016 року № 39 «Про затвердження переліків об’єктів житлово-комунального господарства на 2016 рік».
Додатки до нього із розрахунками були підготовлені «в ручному режимі», нашвидкуруч, з грубими помилками. Деякі пункти мали навіть той самий номер, на що вказав і Владислав Атрошенко.
Члени виконкому не приховували здивування, намагаючись півгодини розібратися із цифрами «того, що було» і «того, що буде».
Міський голова, як завжди, рахував із калькулятором і ледь стримував обурення.
«Останнє китайське попередження»: на виконкомах з ось так підготовленим документом буду відправляти геть, – звернувся він до Куца. – Єдине, що мене тримає, щоб ви не гальмували процес».
Мер поринув у спогади про спільну з ним студентську молодість.
«Ми вчилися в одному виші з Ярославом, – розповів Владислав Атрошенко. – І ось на його факультеті навчалися одні «двієчники», котрих не взяли з людьми на нормальні факультети. Так вийшов цей начальник, який на рахівниці не може полічити цифри».
Власне Ярослав Куц, що вкрай заплутав своєю «арихметикою» членів виконкому, виправдовувався тим, що має серед підлеглих людину, яка «може лічити і готувати проекти». Частину відповідальності поклав на підрядників, що невчасно готували документи для участі в тендерах. Однак лояльність міському голові підтвердив промовисто.
«Я краще зараз отримаю від вас запотиличник, ніж потім ви мене вб’єте за те, що я не зроблю проект», – запевнив він Владислава Атрошенка.

Добавлено: 8-12-2016, 09:02
0
0

Похожие публикации


Наверх