онлайн казино Украины

«Чернігівгаз» влаштував свавільне відключення ще одного багатоквартирного будинку

«Чернігівгаз» влаштував свавільне відключення ще одного багатоквартирного будинкуПрацівники газопостачальної компанії відключили 9-поверхівку на вул. Богуна, 42 в обласному центрі.

Причина все та ж: мешканці висловили незгоду на встановлення «колгоспного» лічильника.
За словами мешканців, напередодні, 1 грудня, до них прийшли чоловіки, які представилися працівниками «Чернігівгазу» і заявили про намір почати роботи з установки загальнобудинкового лічильника.
На вимоги головного по будинку надати хоч якісь документи, які б підтверджували законність робіт, чоловіки розвели руками – паперів при них не було.
Коли представник будинку сказав, що в такому разі не може дозволити виконання робіт по установці лічильника, газівники відключили будинок від газопостачання і поїхали.
Станом на сьогодні, 2 грудня, 72-квартирний будинок залишається без газу.
«На дзвінок у «Чернігівгаз» з метою дізнатися, коли ж робочі приїдуть з документами і включать газ, невідомий голос на тому кінці трубки відповів так: «ви ще навколішки нас будете просити» і пообіцяв, що газопостачання буде відновлено не раніше понеділка-вівторка», – розповів один з мешканців будинку.

Раніше незаконне припинення постачання газу пережили мешканці 112 квартир будинку 143 на проспекті Перемоги. Нині вони позиваються до «Чернігівгаз збут».

Добавлено: 5-12-2016, 10:06
0
0

Похожие публикации


Наверх