онлайн казино Украины

Атрошенко хоче запровадити акредитацію для бажаючих потрапити на сесію міськради

Атрошенко хоче запровадити акредитацію для бажаючих потрапити на сесію міськрадиМіський голова Чернігова Владислав Атрошенко висловився за впровадження попередньої акредитації для тих, хто хоче бути присутнім на засіданнях сесії міськради.
Про це він заявив, коментуючи ситуацію на 13 сесії міськради довкола питання продовження оренди ТЕЦ ТОВ «Технова».
Одразу кілька десятків протестувальників, який завели перед початком засідання, на чолі з депутатом облради від РПЛ Дмитром Блаушем, фактично, заблокували обговорення цього питання.
«Акредитацію треба, якусь реєстрацію. Бо зараз фактично будь-яка політсила може заблокувати розгляд будь-якого питання порядку денного під виглядом небажання громади. Я не слідчий, я не знаю були якісь меркантильні інтереси, платив хтось гроші чи ні. Але коли така обстановка у залі, політично це виглядає так, що люди в залі заявляли, що депутатам дали гроші, щоб вони проголосували за виділення кредиту і продовження оренди. В такій обстановці неможливо ухвалювати подібні рішення» - заявив Атрошенко.
Зазначимо, що згідно зі статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування» «Сесії ради проводяться гласно із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, крім випадків, передбачених законодавством».

Добавлено: 2-12-2016, 09:14
0
0

Похожие публикации


Наверх