онлайн казино Украины

У Чернігові створили муніципальну «поліцію»

У Чернігові створили муніципальну «поліцію»Депутати Чернігівської міськради під час засідання 13-ї сесії 30 листопада ухвалили рішення про створення муніципальної поліції.

Довго про це депутати не балакали й із загального числа 42 за таке рішення проголосували 38 обранців.
Муніципальна поліція – це таке комунальне підприємство, яке не має стосунку до правоохоронних органів.
Фінансування, згідно з проектом, передбачене в обсязі 3,8 мільйона на рік. За це гроші планується придбати три авто та інше.
Джерелом фінансування передбачається міський бюджет та ймовірні власні надходження, наприклад, від надання послуг з охорони.
Планується отримання деяких ліцензій. Зокрема щоб користуватися спецзасобами.
Керівник цього комунального підприємства (КП) має призначатися за результатами конкурсу, який проводитиме комісія з питань регламенту.
Колись начальник охорони Атрошенка Віталій Хрустицький сказав у коментарі виданню Svoboda.FM, що він не знає, хто буде начальником новоствореного КП, проте сам готовий його очолити.

Владислав Атрошенко згадав незлим тихим словом якісь інсинуації та завіряв, що це комунальне підприємство не буде його особистою чи охороною міської ради. Натомість воно боротиметься зі стихійною торгівлею, незаконними МАФами тощо.
Також КП планує залучати громадськість, чи, як казали раніше – дружинників. Наприклад, з числа колишніх співробітників міліції та учасників АТО

Добавлено: 1-12-2016, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх