онлайн казино Украины

«Амнезія» Кириченка: профільний заступник мера Чернігова оприлюднив неправдиву декларацію

«Амнезія» Кириченка: профільний заступник мера Чернігова оприлюднив неправдиву деклараціюОстаннім часом антигероєм багатьох скандальних історій і критичних публікацій у чернігівських ЗМІ виступає вже всім відомий посадовець – заступник міського голови Олександр Кириченко.
Зважаючи на численні спроби звинувачень в корупції та підозри у зловживанні службовим становищем, я вирішила проаналізувати статки цього чиновника.
Для цього не треба наймати секретних агентів чи втиратися в довіру до профільного заступника або ж «наближених до нього». Усе дуже просто та відкрито.
«Чарівною паличкою» в цьому випадку виступає декларація. І навіть не одна, а дві – декларація про доходи Олександра Кириченка за 2015 рік, яку він розмістив на офіційному сайті Чернігівської міської ради (декларація № 1) й електронна декларація за той самий 2015 рік (декларація № 2). Порівнюючи ці два офіційні документи, які за логікою мають бути ідентичними, я виявила чимало цікавого. Навіть не так – я виявила цілу купу відмінностей.
Варіант «для бідних»: декларація на сайті Чернігівської міської ради
Якщо пробігтися по вершечках декларації, яку Олександр Кириченко опублікував на сайті мерії, то нічого особливого там немає. Декларація майже пуста. Хіба що трохи ріже око графа «Загальна сума сукупного доходу». Там вказана кругленька сума – понад 1 мільйон гривень. Щоправда, з них лише 25 856 гривень – це заплата.

Добавлено: 29-11-2016, 09:38
0
0

Похожие публикации


Наверх