онлайн казино Украины

За чернігівський торф взявся Ляшко

За чернігівський торф взявся ЛяшкоЛідер Радикальної партії Олег Ляшко пообіцяв стати на захист торфовидобувної галузі Чернігівщини.
Про це повідомив його помічник, депутат Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш.
«Олег Валерійович зробить все аби захистити інтереси простих трудівників і вберегти стратегічну галузь від остаточної руйнації», - заявив Блауш.
Він також додав, що фракція Радикальної партії в Чернігівській обласній раді готова проголосувати за включення ДП «Чернігівторф» до складу обласного фонду комунального майна.
На переконання Дмитра Блауша, чернігівський торф давно мав стати альтернативою дорогим енергоносіям, якби не інтереси приватних компаній – рейдерів, які давно поклали око на перспективні поля з «чорним золотом».
Разом із трудовим колективом йому все ж вдалося відстояти завод перед рейдами. А нинішнє зростання виробництва та соціальних гарантій працівникам засвідчує те, що Смолинський торфобрикетний завод може працювати без вливання приватних інвестицій, самостійно без будь-якого втручання.
«На Смолинському торфобрикетному заводі заледве встигають справлятися із замовленнями. Їх настільки багато, що просто не вистачає рук, - розповідає про реалії заводського сьогодення радикальний депутат. – Працівники налагодили лінію з виробництва нового виду продукції – пиловидного торфу. Він перспективніший за брикет, оскільки виграє за рахунок енергоефективності. Пиловидний торф або «сушонка» могла б і має стати новим видом палива щонайменше для Чернігівщини, - продовжує Дмитро Блауш. – Сьогодні з повною відповідальністю заявляю: ми відстояли не тільки завод, а цілу галузь. Одначе олігархічне лобі намагається вирішити питання на рівні Уряду, пролобіювавши приватизацію цілої торф’яної галузі. Аби не допустити цього, передав звернення від працівників Смолинської дільниці ДП «Чернігівторф» лідерові Радикальної партії Олегові Ляшку. Олег Валерійович зробить все аби захистити інтереси простих трудівників і вберегти стратегічну галузь від остаточної руйнації».
У свою чергу помічник Олега Ляшка заявив, що фракція Радикальної партії в Чернігівській обласній раді готова проголосувати за включення ДП «Чернігівторф» до складу обласного фонду комунального майна.
«Хтось лобіює інтереси приватних компаній, які давно поклали оком на перспективні поля з «чорним золотом». Інші думають як поставити до керма свою, надійну людину, щоб отримувати особистий зиск. І лише одиниці думають про перспективи і енергетичний потенціал чернігівського торфу – реальну альтернативу дорогим енергоносіям», – завершив Дмитро Блауш.

Добавлено: 22-11-2016, 10:52
0
0

Похожие публикации


Наверх