онлайн казино Украины

Язичницькі «вправи» може й дивні, та не дивний совковий менталітет

Язичницькі «вправи» може й дивні, та не дивний совковий менталітетОдне «замилене» відео з телефону в тремтячих руках, як це часом буває, наробило бурю в склянці, чи то пак обговорення «диванних експертів» у соцмережах.
Невідомий на Болдиній горі, де містяться понад двісті курганів IX-XI століть, робить щось, здалеку схоже на ранкову розминку. Або язичницькі обряди.
Наші люди включилися в обговорення. А робити це наші люди вміють.

«Можливо, хтось знає, хто він, чи законні такі танці посеред дня з холодною зброєю? Може, на відео видно погано – однак реально серпів 7 штук і сокирок до 6 штук, кричав щось, не встигла почати знімати…», – зазначає авторка відеозапису.
Попри рух семимильними кроками до Європи і отих загадкових європейських цінностей, наші люди готові засудити й заборонити все, що не вкладається в їхні штампи поведінки.
У нашого люду навіть приказки характерні сформувалися, як ось: «покарати невинуватих і нагородити непричетних», «не п’є – значить хворий або падлюка» і таке інше.
Мабуть, для жіночої логіки людина, яка відкрито має при собі багато кілограмів серпів і сокир – дуже страшна. На відміну від тих, хто ладен голіруч зірвати прикраси з вух чи відібрати з рук мобільний.

Добавлено: 15-11-2016, 09:23
0
0

Похожие публикации


Наверх