онлайн казино Украины

У Чернігові невідомі розбили будинкові лічильники газу. Люди лишились без «блакитного» палива

У Чернігові невідомі розбили будинкові лічильники газу. Люди лишились без «блакитного» паливаСьогодні, 13 листопада невідомі пошкодили будинкові лічильники газу одразу в двох п’ятиповерхівках по вулиці Мистиславській 171 та 132.
Зловмисники діяли, ймовірно, вночі.
Вони розбили скло та вимірювальний механізм лічильника.
Першим розбитий лічильник помітив мешканець будинку по вулиці Мстиславській,171, Сергій Ємелянченко. Чоловік побачив розбиті нутрощі лічильника, які лежали на землі та відчув запах газу. Він одразу викликав аварійну бригаду. Приїхавши на місце події, газівники вирішили відімкнути будинок від газу та пообіцяли повернути постачання «блакитного палива» вже завтра. Без газу тимчасово лишилися жителі 60 квартир.
Схожим чином був розбитий лічильник і в будинку по вулиці Мстиславській, 132, однак там пошкодження виявились не настільки серйозними. Газ людям не перекривали.
У прес-службі ПАТ «Чернігівгаз» не стали коментувати інцидент, сказавши, що у них вихідний, і пообіцяли подробиці завтра.
На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Найімовірніше, буде відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу «Умисне знищення або пошкодження майна».
Розбити газові лічильники могли як звичайні хулігани, або ж ті, хто не погоджувався із встановленням будинкових лічильників.

Добавлено: 14-11-2016, 09:45
0
0

Похожие публикации


Наверх