онлайн казино Украины

Кафе «БлинChiki» не закриють. Навіть до 2-ої ночі.

Кафе «БлинChiki» не закриють. Навіть до 2-ої ночі. Популярне у Чернігові кафе «БлинChiki» відтепер зможе працювати до глупої ночі, а саме до 2-ї години.
Попри скарги «доброзичливців», все ж таки «добро» на це сьогодні дала комісія з організації роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг Чернігова.
Як розповіла власниця кафе Ольга Геращенко (ФОП Геращенко О. В.), досі заклад, що годує і розважає чернігівців та гостей міста ось уже 4,5 роки, працював до 1-ої години. Однак завсідники дуже просять подовжити його роботу, щоб довше насолоджуватися арт-заходами, що регулярно там проводяться.
«На жаль, є у нас і недоброзичливці, які скаржаться на гомін та голосну музику, пишуть скарги до поліції і домагаються від влади закриття кафе, – розповіла Ольга Геращенко. – І тепер через цих скаржників міська поліція запропонувала обмежити режим його роботи 23-ою годиною. Багато хто з наших прихильників побоюється, що заклад справді закриють. Тому вони і прийшли до міської ради, аби мене підтримати».
Люди з «групи підтримки» (студенти, ІТ-шники, богема) не приховували, що хвилюються і вболівають за долю улюбленого кафе.
«Тут збирають допомогу для наших вояків, проводять патріотичні акції, концерти для ветеранів та учасників АТО, смачно годують і заряджають позитивом», - запевняли вони.
На засіданні комісії її члени підтвердили, що за час, відколи там функціонує заклад, криміногенна ситуація довкола покращилася, підозрілі молодики з пляшками, що раніше вешталися поблизу, зникли. Оскільки скаржниця не з’явилася, заслухали лише одну сторону, власницю.
«Я запрошую до кафе гурти, поетів та співаків з різних країн світу, організовую для них екскурсії, розповідаю навіть гостям з Москви, що у нас війна, але Чернігів варто відвідати. Хочу подовжити нашу роботу для тих, хто до пізнього вечора працює. Але, як виявляється, роблю все неправильно. Нібито, б’ю людей, п’ю до 5-ої ранку і взагалі я є безсмертною», - заявила Ольга Геращенко.
Її емоційний виступ почули і майже одноголосно дали «добро» на подовження нічного режиму роботи до 2-ої години.
Варто додати, що члени комісії так само задовольнили заяви й інших закладів, за виключенням одного. Проте, стосовно деяких скарг і претензій було куди більше. Лідером за їх кількістю став караоке-клуб «Янтарна кішка» (ФОП Тарасенко К. О.). Одних лише викликів туди за жовтень поліція нарахувала аж 25 (крадіжки гаманця, куртки, телефона, сварки тощо).
Представниця запевняла, що вже посилили фейс-контроль та охорону. Відтак комісія дала дозвіл «Янтарній кішці» працювати до 6-ої ранку. Мовляв, якщо стати на заваді, то відвідувачі підуть «некультурно розважатися» по дворах.

Добавлено: 11-11-2016, 10:56
0
0

Похожие публикации


Наверх