онлайн казино Украины

Чернігівці підписують петицію за повернення звільненого психолога школи №33

Чернігівці підписують петицію за повернення звільненого психолога школи №33У єдиній системі місцевих петицій сьогодні, 10 листопада, почався збір підписів за петицію «Поновити на посаді шкільного психолога Юрія Корольова».
Автор електронної петиції Дмитро Віталійович Шкробко аргументує вимогу наступним чином:
«У зв'язку з доволі резонансним інцидентом, який трапився у школі № 33 за участі учня та шкільного психолога Юрія Корольова, педагог втратив займану посаду.
Безперечно, вчитель припустився помилки, але досить суворе покарання (звільнення) у цій ситуації не відповідає скоєному «злочину». Враховуючи провокаційні дії зі сторони учня, відсутність претензій з боку батьків та те, що педагог повністю усвідомив свою провину та приніс відповідні вибачення, громада міста Чернігова просить керівництво Чернігівського управління освіти поновити педагога на займаній посаді.
Пам'ятайте, що всі ми люди і всі ми інколи робимо помилки...»
Петиція доступна за цим посиланням: «Поновити на посаді шкільного психолога Юрія Корольова». Вона стрімко набирає голоси.
Як раніше повідомляло видання Svoboda.FM, у 33-й школі психолог вилаяв і потягав за комір учня, котрий бешкетував і обматюкав вчителя.
Той інцидент зняв на відео інший учень, оприлюднив в інтернеті і, як кажуть, пішло-поїхало.
До «розбору польотів» були залучені й начальник управління освіти Чернігівської міськради Василь Білогура, і міський голова Владислав Атрошенко, який давав вказівку ледь не цю ж хвилину (за добу) розібратися.
Зрештою вчитель був звільнений.
Однак є думка, що ніяка петиція нічим не зарадить суто в юридичному сенсі. Адже вчителя, ймовірно, звільнили по-старому, усно: «Пиши за власним бажанням».

Добавлено: 11-11-2016, 10:56
0
0

Похожие публикации


Наверх