онлайн казино Украины

Як протестували проти Потапа і Насті у Чернігові

Як протестували проти Потапа і Насті у ЧерніговіКров на сходах Драмтеатру, димові шашки, словесні перепалки – таким вийшов сьогоднішній протест проти концерту Потапу і Насті у Чернігові.
За годину до його початку на Красній площі почали збиратися активісти. Були як представники патріотичних організацій, ветерани війни на Донбасі, так і матері загиблих в АТО воїнів, які прийшли на протест із фотографіями своїх рідних.
Під Драмтеатр привезли близько сотні правоохоронців, у тому числі й нацгвардійців у касках та бронежилетах.
Варто зазначити, що як поліція, так і активісти зробили висновки з наслідків попереднього протесту проти концерту Світлани Лободи: обійшлося без сутичок. Не в останню чергу і через те, що серед відвідувачів концерту було багато дітей.
Протестувальники намагалися провести глядачів імпровізованим «коридором ганьби», перед входом до театру та на двері розлили свинячу кров. Активісти кричали «Ганьба», матері загиблих АТОвців згадували відвідувачам концерту ганебний вчинок Потапа, який знімав штани на сцені перед росіянами.
Один із протестувальників намагався запалити димову шашку у натовпі, але її швидко загасили. Організатори намагалися завести глядачів через чорний хід, однак його швидко заблокували молодики з патріотичних організацій.
Ті, хто прийшов на концерт, традиційно згадували активістам фабрику Порошенка у Липецьку та закликали їх протестувати саме там. І натякали на замовний характер акції та звинувачували активістів у вимаганні грошей від організаторів протесту.
Як розповів svoboda.fm чернігівський активіст Олександр Ясенчук, мова про гроші за неучасть у протесті дійсно велася. Утім, до певних груп активістів з цими пропозиціями зверталися саме організатори. «Я не буду називати цих активістів, однак з боку організаторів з ними була така розмова «Ми вам дамо грошей, а ви не будете проводити акцію». У відповідь вони попросили придбати 10 тепловізорів і передати їх на фронт. Певно, вони вирішили, що це дорого і дешевше найняти охоронну фірму і домовитися з поліцією» - сказав Ясенчук.

Добавлено: 10-11-2016, 10:54
0
0

Похожие публикации


Наверх