онлайн казино Украины

Пікет проти виступу Потапа і Насті в Чернігові

Пікет проти виступу Потапа і Насті в ЧерніговіЧернігівці, зокрема представники деяких громадських організацій, прийшли до обласного муздрамтеатру, де на цей вечір заплановано виступ дуету Олексія Потапенка і Насті Каменських.
Активісти виступають проти концерту через те, що цей дует під час війни не гребує заробляти на території держави-агресора – РФ.
Раніше, як вже повідомляло видання Svoboda.FM, чернігівці підписали петицію проти виступу дуету, а керівник обласного театру, який надає приміщення в оренду, просив гастролерів відмінити концерт після виступу Світлани Лободи 1 листопада і супутніх подій.
Станом на 18 годину біля приміщення театру на Красній площі Чернігова зібралися близько сотні… ні, поки що не протестуючих, а представників силових структур, як ось поліції патрульної, поліції «звичайної», нацгвардії (для чогось у бронеждилетах) та роти особливого призначення (відомі в народі як «колишній Беркут»). Координує ці сили, ймовірно, начальник міського відділу поліції Кагітін, що стоїть неподалік.

Добавлено: 10-11-2016, 10:53
0
0

Похожие публикации


Наверх