онлайн казино Украины

На депутата міськради Чернігова поліція склала протокол

На депутата міськради Чернігова поліція склала протоколПрацівники Управління захисту економіки в Чернігівській області викрили факт адміністративного корупційного правопорушення з боку начальника одного з управлінь Чернігівської міської ради. Він також є депутатом міськради.
Посадовець не вжив заходів щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, який полягає у прийнятті рішень в умовах реального конфлікту інтересів.
Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
Під час голосування за прийняття рішення «Про затвердження програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2016 рік у новій редакції», яка передбачає фінансування громадських організацій за рахунок коштів міського бюджету, депутат проголосував за виділення 28600 гривень організації, головою правління якої є він сам.
Цим самим депутат порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції» та Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».
Відносно посадовця складено адміністративний протокол про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів), який направлено на розгляд до Деснянського районного суду м. Чернігів.
Санкція статті передбачає накладення штрафу від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 грн).

Добавлено: 3-11-2016, 09:24
0
0

Похожие публикации


Наверх