онлайн казино Украины

Атрошенко зізнався: за рік «царювання» в міськраді все більше схиляється до самодержавства

Атрошенко зізнався: за рік «царювання» в міськраді все більше схиляється до самодержавстваДоволі несподіваним зізнанням вже вкотре відзначився міський голова Чернігова Владислав Атрошенко. Виступаючи сьогодні, 1 листопада, на засіданні Регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування у Чернігові, він пожартував: за рік на мерській посаді, він стає все більшим прихильником монархії.
«Попрацювавши без малого рік на посаді міського голови я дедалі більше стаю прихильником самодержавства. Чому, тому що царю нема що красти і не треба нікуди втікати. По-друге, всі ж батьки працюють на дітей. А діти ж будуть після нього працювати, він розумів, що після нього прийде його син. Так, звісно, були утиски інакомислячих. Це я жартую, як розумієте» - сказав Атрошенко.
Його спіч, зокрема, був присвячений складнощам із проведенням тендерів і непростій історії стосунків із Урядом, який спочатку при підготовці проекту держбюджету хотів забрати невикористані кошти із місцевих бюджетів до Києва, а вже в проекті бюджету пропонує перекласти на міський бюджет ряд видатків, які раніше здійснювала держава
«При тих самих надходженнях у нас збільшення 37 мільйонів гривень на зарплати ПТУ. 127 мільйонів – комуналка освіта і лікарні. І 26, 5 мільйонів – це зарплата технічних працівників у школах» - заявив Атрошенко.
А від редакції хочеться нагадати 2 речі. Перше – це давня як світ істина: «у кожному жарті є доля правди».
Друге: історія знає безліч прикладів втеч самодержців від свого народу. Останній російський імператор Микола ІІ цього зробити не встиг.

Добавлено: 2-11-2016, 09:51
0
0

Похожие публикации


Наверх