онлайн казино Украины

Куліч вважає протест проти забудови Березового гаю наслідком «вкиду» «дітей лейтенанта Шмідта"

Куліч вважає протест проти забудови Березового гаю наслідком «вкиду» «дітей лейтенанта Шмідта"Голова облдержадміністрації Валерій Куліч вважає, що протестувальників проти забудови Березового гаю використали і обманули.
Відповідні заяви оприлюднила прес-служба голови ОДА.
Далі – пряма мова.
«Кинутий поміж людьми клич про недопущення забудови зеленої зони – приклад того, як голослівним інформаційним «вкидом» можна спаплюжити здорову ідею. Планами і розрахунками було передбачено, що новий будинок (один, а не три, як про це пустили чутки, підбурюючи людей) щільно прибудовується до існуючого, утворюючи з ним єдиний комплекс, який жодним чином не заходить у межі зеленої зони.
Щодо закидів на зразок того, що можна було б забудовувати приватний сектор: так, можна. Але все це – розселення мешканців приватних будинків чи проектування і будівництво комунікацій у незабудованих районах – коштувало б нам, принаймні, часу. У випадку ж будівництва на вулиці Пухова все можна було зробити швидко – є ділянка, є інвестор, є домовленість із ним про частку соціального житла – вже за рік чотирнадцять родин військовослужбовців могли б отримати квартири. Що, власне, і є моїм завданням – наблизити для людей перспективу отримання житла. Проте фактичним результатом усіх цих перипетій стало поки лише відтермінування отримання житла 14-ма родинами військовослужбовців.
Приклади попередніх подібних ситуацій дають підстави припускати, що, ймовірно, людей, які щиро переживають за свій район і місто, вкотре використали. Щиросердні чернігівці, підігріті «вкидом» про забудову зеленої зони, про що взагалі не було мови, і зараз, крім чуток, немає підстав говорити – могли і для себе не помітно перетворитися на дієвий інструмент рекету в руках чергових «дітей лейтенанта Шмідта» - цитує слова Куліча прес-служба.
Зазначимо: на засіданні виконкому 1 вересня під головуванням Владислава Атрошенка, він надав містобудівні умови та обмеження «Урсівербуду» на будівництво трьох будинків.
Сьогодні, 26 жовтня, виконком на своєму засіданні відмінив один із пунктів цього рішення, який стосувався будинку, який заходить на територію Березового гаю.

Добавлено: 27-10-2016, 08:50
0
0

Похожие публикации


Наверх