онлайн казино Украины

Для чернігівських пільговиків представили муніципальну картку

Для чернігівських пільговиків представили муніципальну карткуМуніципальну картку отримали перші власники: сьогодні, 20 жовтня, у Чернігівській міськраді презентували нову пластикову картку, виготовлену у співпраці з «Ощадбанком». На вигляд це звичайна банківська картка і поки що ж на неї зараховуватиметься матеріальна допомога від міськради. У майбутньому вона виконуватиме функції аналогічні картці киянина, розповів заступник міського голови Олександр Ломако
«В перспективі ми до цієї картки плануємо прив’язати електронний квиток на проїзд. Ми визначимося як це працюватиме і замовимо в банка додаткове програмне забезпечення, аби воно працювало як квиток. Чернігів виступає за монетизацію пільг і ми хочемо напряму давати кошти на проїзд людям, а не дотувати комунальні підприємства. Можливо це будуть певні дні, години, можливо, буде так, як зараз. До того ж ми будемо додатково вести облік наших пільговиків, аби бачити скільки компенсувати коштів нашим комунальним підприємствам. Наступна функція – там є штрих-код і ми ведемо переговори з певними мережами магазинів, аптеками, комунальними підприємствами, такими як будинок книги, аби люди отримували там знижку за наявності картки чернігівця» - сказав Ломако.
Передбачається, що муніципальну картку видаватимуть поступово усім пільговикам, яких в обласному центрі нараховується до 90 тисяч людей.

Добавлено: 21-10-2016, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх