онлайн казино Украины

Заступник чернігівського мера провертає «оборудку» з освітленням вартістю парочки фонтанів

Заступник чернігівського мера провертає «оборудку» з освітленням вартістю парочки фонтанівОптимісти вірять в те, що у кінці тунелю завжди з’являється світло. Кілька місяців тому Чернігів потрапив у загадковий «тунель», з якого чомусь і досі не виїде. А отже, немає і світла.
Точніше, лампочок, які генерують це світло. На чернігівських стовпах досі немає обіцяних нових світлодіодних світильників. Ситуація абсурдна і незрозуміла.
Ще 22 серпня за результатами проведеної процедури відкритих торгів між управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради і ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ» (черкаська фірма) укладений договір. Предмет угоди – реалізація програми «Модернізація мереж зовнішнього освітлення міста Чернігова на 2016 рік».
Ціна питання – 7 мільйонів 251 тисяча гривень. Плюс ПДВ – 1 мільйон 450 тисяч. Відповідальний за заміну майже 2 тисяч ртутних лампочок на світлодіодні заступник міського голови Олександр Кириченко.
Щоб не тягнути кота за хвоста, на рахунок підряднику одразу перерахували 30 % вартості робіт (2 мільйона 610 тисяч гривень).
А тепер найцікавіше. У графіку виконання електромонтажних робіт по заміні світильників чорним по білому написано, що термін виконання робіт на 7 вулицях – середина-кінець вересня. Роботи на ще 10 вулицях мали б бути завершені до середини жовтня.
Насправді ж – нонсенс. ЖОДНА лампочка не замінена. Роботи не виконані і на 0,1 %. Цікаво, що відповідальний за все це блюзнірство Олександр Кириченко і палець об палець не вдаряє аби вирішити проблему. Чиновник завідомо «завів» у схему якусь сумнівну фірму. Але якщо співставити певні дані, то в цьому «світлодіодному катарсисі» промальовується логіка. Своїми діями Олександр Кириченко підставляє Радикальну партію і свого лідера Олега Ляшка.
Адже це не перші оборудки Олександра Кириченка. Заступник мера також відповідає за створення у Чернігові ОСББ. Саме через «сумнівність» його управлінських рішень комунальна реформа у обласному центрі добряче пробуксовує. Люди банально не довіряють профільному заступнику.
Чергова витівка Олександра Кириченка – «лампочкова профанація». Чим завершиться ця жалюгідна історія з підозрілим присмаком? Невже чиновник дійсно проштовхне цю схему?
Та про це вже у наступній статті. Ми не залишимо це питання без уваги. Адже час виповзати з тунелю вже настав і чернігівці мають побачити обіцяне світло.

Добавлено: 19-10-2016, 10:38
0
0

Похожие публикации


Наверх