онлайн казино Украины

Будівництво дитсадка і школи на Бобровиці схвалили на слуханнях

Будівництво дитсадка і школи на Бобровиці схвалили на слуханняхГромадські слухання щодо доцільності будівництва дитсадочка та школи в мікрорайоні Бобровиця тривали в Чернігові 13 жовтня.
У залі засідань Деснянської райради зібралося більше сотні чернігівців, які прийшли висловитися на цю тему.
В обговоренні також взяли участь заступники міського голови Ольга Хоніч, Сергій Фесенко, Валерій Бондарчук, начальник управління освіти міської ради Василь Білогура та депутат Чернігівської міської ради Олександр Тимошенко.
У порядку денному були такі питання:
- доцільність будівництва нової школи в мікрорайоні Бобровиця;
- доцільність будівництва нового дитячого садочка в мікрорайоні Бобровиця.
Після обрання лічильної комісії, до складу якої увійшло 5 чоловік, перейшли до розгляду першого питання. Доповідав Василь Білогура. Він зазначив, що в мікрорайоні проживають 1089 дітей, з яких 399 – діти дошкільного віку та 690 – шкільного. Начальник управління освіти наголошував, що потрібно прикласти якомога більше зусиль, щоб діти здобували якісну освіту та навчалися в сприятливих умовах.
З другого питання доповідав Олександр Тимошенко. Він говорив про те, що будівництво дитячого садочка та школи є досить важливим для жителів цього мікрорайону, адже школа стара і погано облаштована, а садочка взагалі немає.
Пропозицію про доцільність будівництва нової школи та садочка в мікрорайоні Бобровиця всі учасники зустрічі підтримали одноголосно.
Після голосування Ольга Хоніч повідомила, що далі ці питання будуть виноситися на розгляд сесії Чернігівської міської ради, яка відбудеться 27 жовтня.

Добавлено: 17-10-2016, 13:36
0
0

Похожие публикации


Наверх