онлайн казино Украины

Атрошенко оцінив дупу Єпініна у 6 мільйонів гривень

Атрошенко оцінив дупу Єпініна у 6 мільйонів гривеньХочеться від щирого серця привітати голову фонду комунального майна Чернігівської міськради Олексія Єпініна із заслуженим званням найдорожчої дупи Чернігова.
Так-так, гризіть нігті, чернігівські красуні: його філейна частина коштує 6 мільйонів гривень. У таку суму її на сьогоднішньому засіданні виконкому оцінив міський голова Владислав Атрошенко.
І від себе додав, що йому до заднього місця(вже свого) виправдання Єпініна з приводу дешевизни оренди комунального майна.
Як повідомляє val.ua, конфлікт стався через те, що загалом Фонд розпоряджається 34 тисячами метрів квадратних майна. Вцілому за 2016 рік від оренди цілісного майнового комплексу та іншого майна запланований дохід в розмірі 31 млн гривень. Прибуток від оренди ЦМК складає 28,5 млн, і 2,5 млн – це все решта, тобто 14 тисяч метрів квадратних офісних приміщень.
Тому, виходить, що метр квадратний комунальної власності коштує майже 15 гривень.
Виходячи з цих розрахунків міський голова зазначив, що комунальне майно здається утричі дешевше, ніж ринкова ціна, яка в середньому сягає від 40-50 гривень. Тому, за підрахунками Атрошенка, міський бюджет недоотримав 6 мільйонів гривень за низькі ставки.
На свій захист директор ФКМ Олексій Єпінін зауважив:
«Розмір орендної плати вираховується виходячи із методики розрахунків, які нині діють. Вище методики ми брати не можемо. Той розрахунок, який у нас задіяний, маємо застосовувати до відповідних організацій враховуючи напрямок їхньої роботи», - наголосив він.
Однак, у відповідь на це від мера міста Єпініну довелося вислухати не досить приємну критику у свою адресу:
«Я брав його на роботу, була нормальна людина, а сьогодні він уже великий чиновник. Я кажу, дай більше грошей у казну, а він каже – не можу. Ніхто тебе не покарає, якщо ти принесеш більше грошей, якщо візьмеш дорожче нормативів», - підкреслив Атрошенко.

Оскільки міськрада не може вплинути на нормативи, то Владислав Атрошенко знайшов інший вихід із цієї ситуації:
«Я даю тобі термін у два дні - для того, щоб усі орендарі прийшли до тебе з листами, в яких вони просять підняти орендну ставку. Щоб самі звернулися і терміново попросили тебе післязавтра підняти ставку. До 40 гривень мінімально. І ти її піднімаєш. Твоє переживання про те, що ти нічого не порушив і ні за що не відповідаєш, особисто мені, до заднього місця. З цими особистими боязнями - заяву на стіл і вільний. Ціна твого заднього місця - 6 мільйонів для містян… ну, дороге заднє місце», - наголосив мер Чернігова.
Тож, прогнозовано, орендна ставка з майже 15 гривень зросте у декілька разів. За словами Владислава Атрошенка, суттєве підвищення ціни чекатиме не всіх:
«Там де школи і художні гуртки, зробити ставку 1 долар квадратний метр, це 25-30 гривень. Там де надліквідне майно – це може бути і 120, і 150. Де менш якісне – 40-50. Центральна частина – це 60-50 гривень метр квадратний», - підкреслив він.
ВІД редакції: Варто лише додати, що пану Єпініну є куди рости: найдорожча дупа у світі, як відомо, належить Дженіфер Лопез, яка застрахувала її на 300 мільйонів доларів.
Висновки з мерського хамства робіть самі.

Добавлено: 7-10-2016, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх