онлайн казино Украины

«Будинок на Єськова» – для тих, хто мріє про екологічне і доступне житло

«Будинок на Єськова» – для тих, хто мріє про екологічне і доступне житлоНадійно вкласти гроші у «квадратні метри», стати власником квартир в мальовничому місці поблизу річки Стрижень, оформити купівлю просто на будмайданчику можуть ті, хто зупинить свій вибір на житловому комплексі «Будинок на Єськова», що нині зводиться у Чернігові.
«Будинок на Єськова» – об’єкт столичної групи компаній «Perfect Group», яка об’єднала під одним брендом 28 підприємств, що вже понад 25 років працюють на вітчизняному будівельному ринку.
Усього вони реалізували більш, ніж 80 проектів у різних містах України, а це понад 1 мільйон квадратних метрів житла для 43 тисяч родин.
Запросивши журналістів у прес-тур на будмайданчик, представники «Perfect Group» розповіли, що працюють надійно та прозоро. «Ми позиціонуємо себе як компанію закритого циклу, - пояснив один з них Олексій Коваль. – Тобто, починаючи від ідеї у будівельній майстерні, закінчуючи передачею ключів від квартири власнику та її подальшим обслуговуванням».
За словами начальника дільниці Сергія Голубенка, вказаний будинок група компаній зводить поруч із раніше збудованою багатоповерхівкою по вулиці курсанта Єськова, 14б.
«Будуємо його у тихому, екологічно чистому районі, поруч з лісопарком Ялівщина та річкою Стрижнем, де є місце для ранкових пробіжок, зарядки, прогулянок з дітьми, зупинка громадського транспорту, - звернув увагу журналістів він. – На будівництві задіяно 58 чоловік (переважно, чернігівці). Використовуємо червону цеглу виробників Чернігова, Ніжина та Березни, що вважається екологічно чистою і забезпечує гарну звукоізоляцію (товщина стін – 64 сантиметри), ставимо металопластикові вікна, утеплюємо мінеральною ватою. Ще одна перевага – централізоване теплопостачання з встановленням лічильників тепла в кожну квартиру, що дозволить регулювати тепло. Це економніше, ніж використовувати двоконтурний котел або індивідуальне газове опалення».
Особливо Олексій Коваль підкреслив нарощення темпів будівництва. «Забудовником є столичний «Спецмехбуд-21», - повідомив він. - Будинок профінансовано повністю, тому ми не зупиняємося. На одній із секцій перекриваємо восьмий поверх, на другій – шостий з десяти. До нового року ми збираємо коробку, як і планували, і займатимемося внутрішніми роботами. Інженерні мережі майже на 80 відсотків було виконано ще під час зведення першої багатоповерхівки на Єськова. Тож сподіваємося, що здамо об’єкт у першому кварталі 2017 року».
Представники інвестора подбали і про один з найбільш надійних способів, в який власник квартири інвестує кошти, а саме про участь у Фонді фінансування будівництва. Його управителем є компанія «Княгиня Ярославна», що є складовою «Perfect Group». Ті, хто хоче переглянути інформацію про забудовника, його ліцензії, реалізовані проекти, може зробити це, зайшовши на сайт http://eskova.com.ua. Незабаром на ньому можна буде спостерігати за ходом робіт онлайн за допомогою WEB-камери, розміщеної на будівельному майданчику.
Всього продається 90 квартир. Як запевнив, це формат «економ+».
«Це приваблива можливість для молодих родин і представників творчих професій, ІТ-сфери, фрілансерів, які хочуть покращити житлові умови, - додав він. – Квартири мають оптимальну площу та зручне планування. Переважають однокімнатні – від 37 квадратних метрів, двокімнатні – від 52, трикімнатні – від 68. Можливо зробити перепланування. Більше 20 помешкань вже мають власників, адже ціна приваблива – від 8499 гривень за квадратний метр. Чим вищий ступінь готовності, тим більше вартість. Тобто, якщо не переїздити і жити тут, а просто інвестувати заощадження, то перші, хто придбав житло, у результаті можуть отримати гарний прибуток. На мою думку, сьогодні це найкраща пропозиція за співвідношенням ціна-якість у чернігівських новобудовах. Зараз діють привабливі пільгові умови, придбати квартиру можна у розстрочку терміном на 1 рік з першим платежем 30 відсотків вартості».
За згодою власників житла довкола можна буде створити закриту територію з охороною та відео спостереженням, облаштувати дитячий майданчик та паркінг. Тож не баріться придбати квартиру своєї мрії!

Добавлено: 7-10-2016, 09:29
0
0

Похожие публикации


Наверх