онлайн казино Украины

Про постріл з РПГ-26 на Чернігівщині – офіційно

Про постріл з РПГ-26 на Чернігівщині – офіційноНа Чернігівщині з гранатомета сьогодні вночі обстріляли металеві ворота жителя райцентру – міста Бахмача.
Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
Вночі 27 вересня до чергової частини Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про вибух у дворі жителя райцентру.
На місце події негайно прибули вибухотехніки, слідчо-опереативна група відділу поліції та Головного управління Нацполіції на чолі з керівництвом.
В ході огляду садиби потерпілого поліція встановила, що вибухнула реактивна протитанкова граната (РПГ-26), невідомий зловмисник покинув пустий тубус від неї за 30 метрів від помешкання.

В помешканні проживає пенсіонер зі своїм сином. Внаслідок вибуху пошкоджені ворота господарства, уламками реактивної гранати пошкоджено віконне скло будинку. Постраждалих від вибуху немає.

Поліція проводить першочергові розшукові заходи для встановлення особи, причетної до вибуху. Правоохоронці опитали сусідів та можливих свідків правопорушення. Вибухотехніки вилучили уламки боєприпаса і направили на експертизу.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Триває досудове розслідування.

Добавлено: 28-09-2016, 10:45
0
0

Похожие публикации


Наверх