онлайн казино Украины

На великому концерті до Дня Чернігова Тіна Кароль співала до опівночі

На великому концерті до Дня Чернігова Тіна Кароль співала до опівночіГрандіозний концерт учора ввечері до Дня міста подарували чернігівцям телеканал «Music Box» та структури і меценати, які, як кажуть, наближені до мера Владислава Атрошенка.
Замість двох годин він тривав майже три з половиною!
З великої сцени на Красній площі привітання чернігівцям виголошували спочатку гурти «Клей Угрюмого», «Селфі» та виконавець Артем Пивоваров.
Перший вразив глядачів стилем реггі, дует дівчат з другого – піснею про вишиванку, третій – своєю пластикою та татуюванням на правій нозі.
Організатори зробили для чернігівців, гостей міста й офіційних делегацій з Ізраїлю, Польщі, Білорусі та інших країн незабутнє свято. Звук на межі перевантаження вух, вогонь і дим, візуалізація кліпів на сцені, 2 екрани із прямою трансляцією – це далеко не все, що було. Дітям і дорослим дарували жовті повітряні кульки та блакитні прапорці із символікою Чернігова.
Близько 50 хвилин тішив публіку Олег Вінник. Звичайно, російськомовними хітами, які так припали до вподоби жінкам, а також експресивними жестами та рухами. Після нього на сцену піднявся міський голова і з гумором привітав загал з Днем Чернігова, сказавши, що за 10 років місто над Десною «стане Європою».
Спеціальним гостем свята стала Тіна Кароль, виступ якої тривав більше години, аж до 23.40! Однак на таке порушення Правил дотримання тиші ніхто з представників влади та поліції не зважав – День міста все ж таки.
А співачка докладала максимум зусиль, аби сподобатися публіці. Вийшла у блискучій вишневій сукні (як завжди, з балетом «Фрідом»), виконала усі найкращі свої шлягери, переважно, російськомовні, тексти яких відтворювалися в кліпах на сценічному екрані. Наостанок подарувала пісню, що гріє душу усім патріотам, – «Україна – це ти».

Добавлено: 26-09-2016, 09:38
0
0

Похожие публикации


Наверх