онлайн казино Украины

Прокуратура поновила розслідування «виносу» журналіста охороною Атрошенка

Прокуратура поновила розслідування «виносу» журналіста охороною АтрошенкаПрокуратура Чернігівської області прокоментувала закриття кримінального провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.
Йдеться про побиття в жовтні 2015 року журналіста у холі філармонії охороною Атрошенка, кандидата в мери Чернігова. На фото поруч - начальник тієї охорони Хрустицький.
Нижче – текст коментаря прокуратури дослівно.
У засобах масової інформації, зокрема на веб-сайті «Свобода.ФМ» 16.09.2016 висвітлено публікацію під назвою «Прокуратура закрила справу за побиття журналіста Савенка охороною Атрошенка».
Інформуємо, що 07.11.2015 за заявою журналіста Савенка В.В до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України, щодо нанесення йому тілесних ушкоджень під час перебування у приміщенні Чернігівського обласного філармонійного центру.
За результатами досудового розслідування 20.05.2016 слідчим Чернігівського відділу ГУ НП в області кримінальне провадження закрито у зв’язку із відсутністю складу кримінального правопорушення на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України.
Водночас, за наслідками перевірки законності і обґрунтованості прийнятого рішення прокуратурою області постанову про закриття кримінального провадження у зв’язку із неповнотою слідства скасовано та організовано подальше розслідування.
Його хід взято на контроль.

Добавлено: 20-09-2016, 09:28
0
0

Похожие публикации


Наверх