онлайн казино Украины

Як забрати бізнес у Чернігові? Гранатами, пожежами чи руками фіскалів?

Як забрати бізнес у Чернігові? Гранатами, пожежами чи руками фіскалів?Ця історія з бойовою зброєю відбувається на очах правоохоронців. Але у нас зараз нема ПРАВООХОНОННОЇ системи.
Міліція пішла. Поліція ще не прийшла.
І представники правоохоронних органів стають на бік одних чи інших інтересів і палець об палець не ударять поки не оголосиш ВИНАГОРОДУ за розкриття злочину.
Або не зачепиш інтереси високопоставленого правоохоронця.
Діючих осіб акціонерного конфлікту знає чи не увесь Чернігів. Про них трошки пізніше.
Але про гранати, підпали, які загрожували десятку чернігівців, я дізнався уперше.
Припущення: напад на прокурора Комашка
Уявіть, що на прокурора області Володимира Комашка, який хоче навести порядок в Чернігові, здійснюється замах. Приставляють до скроні пістолета. Лякають. Поліція порушує кримінальне справу, але «заминає» її на 2 роки.
Потім йому дзвонять і шлють смс з російських номерів. Залякують. Нуль реакції поліції.
Потім у двір помешкання, де дві сім’ї, летять коктейлі молотова. Раз . Другий. Пожежа. Дім рятують. Відриваються кримінальне провадження. Але безкарність!
У дворі з розривом у 2 тижні знаходять дві гранати РГД-5. Без чеки. Важіль гранати примотаний ізолюючою стрічкою. Тільки та розтягнеться - граната спрацює.
Ще відриваються 2 кримінальні провадження.
І - нічого!
Як ви думаєте, якби так лякали прокурора Чернігівщини Володимира Комашка, злочинці були б знайдені?
Чомусь ні у кого не викликає сумніву відповідь на це запитання?
А якщо б це стосувалося, вас, шановні читачі? Злочинці, які якали чи вимагали б чогось, були б покарані ? Чи кримінальні провадження б сушилися в кабінетах, як тараня?
Те, що написано вище зовсім не стосується прокурора Володимира Комашка. Це стосується відомого у Чернігові бізнесмена Сергія Кнуренка.
Кнуренко проти Абдужабарова, Чернененка і… Ковальова?
Історія, здавалося б, приватного акціонерного конфлікту комбінату громадського харчування «Новий Чернігів», а колись ресторану «Дружба», триває з 2004 року. Там поділили акції і майно, однак не всі цим задоволені. У 2005 році був шум.

Добавлено: 30-08-2016, 09:35
0
0

Похожие публикации


Наверх