онлайн казино Украины

Поліція в Чернігові «возить» чоловіком по тротуару

Поліція в Чернігові «возить» чоловіком по тротуаруУ неділю, 28 серпня, патрульна поліція в Чернігові провела силове затримання чоловіка, котрий заступився за бабусю. Старенька торгувала в несанкціонованому місці, а поліцейські якраз її «взяли в розробку» і розкрили цей «злочин року».
Відеозапис з'явилася в неофіційній групі «Поліція Чернігів». На ньому видно, що поліцейські на проспекті Перемоги (поруч з Привокзальним ринком) «крутять» чоловіка й возять його по асфальту під обурені вигуки перехожих.

Чернігівські поліцейські немов позаздрили на «славу» своїх колег – тих, що били кийками лежачого на асфальті водіята тих, що забили насмерть чоловіка в Кривому Озері.

За свідченнями очевидців, поліцейські намагалися скласти протокол на жінку, яка торгувала картоплею «з землі». Чоловік за неї заступився, застосувавши силу до правоохоронців. Ті відреагували.

Пізніше поліцейські розповіли про подробиці події. За їх словами, жінка не відреагувала на прохання згорнути торгівлю, а коли до неї підійшов покупець, продовжила ігнорувати правоохоронців і продала йому картоплю.
Коли їй повідомили, що складуть адмінпротокол, покупець вирішив втрутитися і почав відтягувати правоохоронців за рукав.
В результаті поліція, як кажуть протокольною мовою, застосувала до нього заходи фізичного впливу.
А на додачу склали адмінпротокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків).

Добавлено: 30-08-2016, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх