онлайн казино Украины

Василь Білогура: «Тендер по підручникам зривався двічі через відсутність учасників»

Василь Білогура: «Тендер по підручникам зривався двічі через відсутність учасників»Однією із найбільш обговорюваних тем цього тижня стала ситуація довкола управління освіти Чернігівської міськради.
На розширеній нараді, де звітував його начальник Василь Білогура, озвучувалися 2 головні проблеми перед початком нового навчального року: зрив тендеру із харчування школярів та зрив закупівлі підручників для учнів 4-7 класів.
Коментуючи ситуацію з підручниками міський голова Владислав Атрошенко не добирав слів і просто на нараді порекомендував Міністру освіти накласти на себе руки.
Додався ще й скандал довкола дитячого садочка на вулиці Коцюбинського, де через сумнівний договір з «Укртелекомом», який укладав попередник Білогури Купріяненко, приватній компанії, по суті, «подарували» реконструкцію будівлі сумою в 13 мільйонів бюджетних коштів. А дитячий садочок так і не відкрили.
Тому питань для обговорення було достатньо. Через різні причини час проведення інтерв’ю декілька разів змінювався, сама розмова тривала трохи більше 20 хвилин, якраз у перерві між двома робочими зустрічами Василя Білогури. Перед цим він емоційно пояснював комусь по телефону, що не може зустрітися через зайнятість.
Василь Білогура був призначений на посаду начальника управління освіти рівно 8 місяців тому. При ньому залишилася працювати майже вся стара команда, яка була і при Володимирі Купріяненку, робота якого супроводжувалася численними корупційними скандалами. Білогура відмовляється коментувати й оцінювати роботу попередника, рівно як і робити висновки щодо діяльності його команди.
Одразу попередимо: Василь Білогура захотів погодити текст інтерв’ю, однак виправлена ним версія не містить перекручень змісту, а ті моменти, які залишились поза текстом, не є ключовими у розумінні проблем, про які говорилося.

Добавлено: 27-08-2016, 09:32
0
0

Похожие публикации


Наверх