онлайн казино Украины

Атрошенко – «ще одна «культурна» посадова особа на мапі України»

Атрошенко – «ще одна «культурна» посадова особа на мапі України»Нардеп Юрій Тимошенко заявив, що Артошенко не вартує і нігтя міністра, яку він образив своїм висловом.
Про це Тимошенко написав у соцмережі Facebook.
«Дешева заява мера Чернігова Атрошенка на адресу Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, яка є професіоналом своєї справи, відданим державцем, яка день і ніч бореться за те, щоб освіта в Україні нарешті вийшла на європейський рівень, не вкладається в ніякі рамки! Виборці повинні задуматися як вибрали мера, що послуговується таким лексиконом та немає і краплі чоловічої гідності», – написав Тимошенко.
Він відзначив, що Міносвіти виконало своє зобов’язання перед Черніговом у повній мірі і забезпечило половину суми на потреби освіти, решта має забезпечити місто, як того вимагає закон.
«Попри те, мер замість того, щоб виконувати свої обов’язки, вирішив образити жінку! Атрошенко, який змінив не одну політичну партію, не вартий і нігтя одного з найавторитетніших міністрів освіти за увесь час, яка, крім того є відданим патріотом України. Рекомендую меру якнайшвидше публічно вибачитися та займатися своїми прямими обов’язками, а не показувати свій рівень брудними хамськими висловлюваннями на адресу жінки!» – написав Тимошенко.
Як повідомляло раніше видання Svoboda. FM, міський голова Чернігова Владислав Артошенко заявив, що на місті міністра освіти Лілії Гриневич він би повісився через те, що знову є проблеми із підручниками для учнів 4-7 класів.

Добавлено: 26-08-2016, 15:13
0
0

Похожие публикации


Наверх