онлайн казино Украины

Чернігівці долучаються до створення муніципальної поліції

Чернігівці долучаються до створення муніципальної поліціїАктивісти громадських організацій «Щит 41», Руху «Справедливість» перейнялися створенням муніципальної поліції в рамках проекту Армія Гідності.
Про це Свободі.ФМ повідомила голова Громадсько-політичного руху «Справедливість» у Чернігівській області Оксана Голубова.
«Серед наших активістів, які долучилися до створення муніципальної поліції, є багато демобілізованих учасників АТО. Вони мають досвід боротьби зі злочинністю, знають законодавство України та мають загострене почуття справедливості», - сказала вона.
Голубова додала, що муніципальна поліція забезпечить контроль благоустрою міста, збереження довкілля та майна, як міського, так і чернігівців.
Вона повідомила, що муніципальна поліція уже робить перші кроки в Івано-Франківську та Тернополі і уже працює в Вінниці.
«Саме туди і поїде переймати досвід активіст нашої організації Вадим Умаров»,- сказала Голубова.
Голова Руху «Справедливість» на Чернігівщині додала, що працевлаштування учасників АТО вигідне усім містам області – і Чернігову, і Ніжину, і Остру, де також передбачається створення муніципальної поліції.

Добавлено: 17-08-2016, 09:05
0
0

Похожие публикации


Наверх