онлайн казино Украины

У міськраді обіцяють дати кошти на зарплату працівникам чернігівських ПТУ

У міськраді обіцяють дати кошти на зарплату працівникам чернігівських ПТУ19,5 мільйонів гривень можуть виділити депутати Чернігівської міськради на зарплати працівникам ПТУ завтра, 11 липня, на 10 сесії.
Про це повідомила заступниця начальника фінансового управління Олена Лисенко.
За її словами, кошти на фінансування ПТУ з’явилися через перевиконання міського бюджету.
До цього у редакцію svoboda.fm зверталися працівники ПТУ із скаргами на затримку виплати заробітних плат. Олена Лисенко зазначила: загалом, ПТУ просили 32 мільйони гривень на свої потреба, однак таких коштів у міському бюджеті немає.
За її словами, Кабмін профінансував потреби ПТУ лише на перше півріччя, потім їхнє утримання повинне було лягти на плечі місцевих рад. Утім, такої постанови уряд так і не ухвалив.
Олена Лисенко вважає, що до фінансування чернігівських ПТУ повинна долучитися й обласна рада, адже в них навчається лише третина жителів обласного центру, решта – приїжджі.
До цього в інтерв'ю "Українській правді" Міністр освіти Лілія Гриневич звинуватила у тому числі й Чернігів, який, маючи достатньо вільних коштів, не поспішає фінансувати ПТУ з власної кишені. За її словами, субвенції з держбюджету отримуватимуть лише ті місця, де є проблеми із наповненням казни.

Добавлено: 11-08-2016, 09:36
0
0

Похожие публикации


Наверх