онлайн казино Украины

Луценко обурений поширенням відео вбивства Павла Шеремета

Луценко обурений поширенням відео вбивства Павла ШереметаУ розпорядженні Генеральної прокуратури є декілька надзвичайно важливих відео, що стосуються вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це 25 липня на прес-конференції у Чернігові повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.
За його словами, оприлюднення відео вбивства є порушенням таємниці слідства.
«Ми дуже обурені, це неприпустимо з точки зору закону. Ми зареєстрували кримінальне провадження щодо тих, хто передав це службове, дуже важливе для слідства, відео засобам масової інформації. Друга новина в тому, що це відео не єдине. В нас є інші, можливо, навіть більш важливі, але це питання не для публічного обговорення. Ми зараз не потребуємо експертних оцінок і фантазій на політологічні теми, ми потребуємо роботи», – зауважив очільник Генеральної прокуратури.

Як зазначив він, справа про вбивство Павла Шеремета нині перебуває у Головному слідчому управлінні МВС.
«До слідчої групи увійшли найдосвідченіші працівники міністерства, процесуальні керівники, що мають величезний досвід розкриття. Разом з нами співпрацюють експерти Федерального бюро розслідувань США, які вже багато допомогли нам у встановленні типу вибухівки, авто експертизі, роботі з відеоматеріалами. Робота триває і тому будь-який виток службової інформації лише шкодить», – пояснив Юрій Луценко.

Як ми вже повідомляли, він приїздив до Чернігова, аби представити нового прокурора області Володимира Комашка.

Добавлено: 26-07-2016, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх