онлайн казино Украины

Новий прокурор Чернігівщини має зібрати команду за 2 тижні і розгорнути боротьбу з розкраданням лісу

Новий прокурор Чернігівщини має зібрати команду за 2 тижні і розгорнути боротьбу з розкраданням лісуНовопризначений очільник обласної прокуратури Володимир Комашко, має за 2 тижні сформувати свою команду, в якій буде не менше двох заступників із Чернігівщини.
Про це сьогодні, представляючи його колективу, заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко.
За його словами, упродовж серпня Генпрокуратура має закінчити перевірку на доброчесність прокурорського корпусу Чернігівщини та усієї України.
«Уже на всіх сторінках місцевих прокуратур доступні прізвища всіх працівників з їх деклараціями про доходи та доброчесність. Закликаємо громадськість повідомляти про невідповідність вказаних у них даних. Бо нереагування на напади на журналістів, з моєї точки зору, вказує на відсутність уваги та співпраці. Оскільки, коли я бачу, що заступник прокурора області в 2015 році зміг придбати «BMW Х5», то, вочевидь, та преса, яка це написала, не дає йому спокою. А він чомусь забуває розслідувати напади на журналістів та перешкоджання їх професійній діяльності», – підкреслив Юрій Віталійович.
Серед основних завдань, які він поставив перед новим прокурором області, – успішне розслідування та протидія розкраданню лісів, нафти та газу, перевірка використання бюджетних коштів та розслідування нападів на журналістів, кількість яких останнім часом збільшилася аж утричі.
«Насправді, за гаслами про високі тарифи стоять товсті дядьки в серйозних автомобілях, придбаних за вкрадені на надтарифах гроші. Ці дядьки їздять не лише Хрещатиком, але й Красною площею і Красним мостом», – зазначив Генеральний прокурор.
Голова облдержадміністрації Валерій Куліч, скористався своєю присутністю, і попросив пришвидшити реформування правоохоронної системи.
«Поліція деморалізована і ослаблена, теж нині відбувається і з судами, – констатував він. – Ми сьогодні стоїмо на порозі правового колапсу. Тому прошу допомогти, аби ми швидше подолали цей етап».
Під час прес-конференції Юрій Луценко шокував журналістів зізнанням, що знає Володимира Комашка лише за паперами, кадровими «листками».
«Після обласного прокурора Миколаївщини відповідав за законність у Генеральній прокуратурі», – пояснив він за новопризначеного.
А той, у свою чергу, приголомшив відповіддю на запитання нашого кореспондента, мовляв земельною ділянкою не володіє, але в його дружини (живе у Києві) є у власності.
Щодо погроз та іншого неподобства від мандаторія Олега Ляшка на адресу Віктора Носенка перед його звільненням Юрій Луценко сказав так: «Ляшко влаштував театралізовану виставу. Його телефонний дзвінок [Віктору Носенку] – це ступінь його нікчемності. Це циркач. Найбільше плескають язиком ті, хто відчуває вину і чекає повістки. Носенко мав би послати його туди, звідки він вийшов, а не слухати потік лайна. Ляшко зібрав у себе в фракції жуликів різного ґатунку. За такі дії є кримінальна відповідальність».

Добавлено: 26-07-2016, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх