онлайн казино Украины

Кондуктора з «б/в» квитками вигнали з ЧТУ

Кондуктора з «б/в» квитками вигнали з ЧТУСоцмережа Facebook, творіння Марка Цукерберга, вкотре показавши свою легендарну силу, підвело до звільнення кондуктора-хама Валерія Шеметуна з комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління».
Начальник КП «ЧТУ» Дмитро Лавренюк розповів, що горе-кондуктор Валерій Шеметун, який нещодавно продав пасажирці талончик місячної давності, попадається на цьому не вперше.
За аналогічне порушення на фінансовій комісії 16 квітня цього року він вже отримував сувору догану і попередження.
На цей раз засідання закінчилося для нього звільненням.
– Я і сам дізнався про те, що сталося, ввечері того ж дня з соцмереж. Заяви від потерпілої нам не надходило. У листуванні брав участь один мій добрий знайомий, через нього я зв'язався з Оленою і попросив оформити скаргу в письмовому вигляді, – пояснив начальник КП ЧТУ. – Вона погодилася. Так у нас з'явилися офіційні підстави викликати його на фінкомісію.
До речі, перед керівництвом співробітник намагався виправдатися тим, що Олена нібито сама принесла старий квиток, щоб його підставити.
Дмитро Лавренюк не заперечує, що такі «розправи» з кондукторами – реальні, адже довести, що трапилося насправді, неможливо. Однак в даному випадку сумнівів у правдивості історії Олени у нього не виникло. Адже сторони раніше не були знайомі, а Шеметун скомпрометував себе ще в квітні.
Нагадаємо: 27 червня користувач «Фейсбук» Олена Горбик-Бова на своїй сторінці опублікувала розповідь про «пригоди» в міському тролейбусі №5, кондуктор якого продав їй старий квиток.
Жінка спробувала відстояти свої права, але натрапила на образи, погрози і навіть спробу зіпсувати її майно.

Добавлено: 18-07-2016, 10:10
0
0

Похожие публикации


Наверх