онлайн казино Украины

Чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв провів зарядку для маленьких чернігівців

Чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв провів зарядку для маленьких чернігівцівУкраїнський спортсмен, а нині народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, заступник голови комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Денис Силантьєв провів масову зарядку з маленькими чернігівцями на пляжі "Золотий берег".
Чемпіон Європи та світу з плавання показав дітям та їх батькам правильний порядок розминки та поділився власними секретами успіху.
Силантьєв закликав хлопців та дівчат регулярно приділяти час заняттям фізкультурою та бути наполегливими не тільки у спорті, а у й житті. По закінченню зарядки діти отримали автографи спортсмена та морозиво. Малеча була у захваті. Як і сам Силантьєв, доречі. Він поділився із журналістами власною історією з дитинства про морозиво:
"Я ходив у спортивну школу і наш тренер пообіцяв ящик морозива тому, хто пропливе певну відстань по Дніпру батерфляєм, а це найтяжчий стиль плавання. І я все ж таки проплив. Я був єдиний з своїх однолітків, хто зміг, у мене паморочилось у голові, але ж я пишався собою!" - пригадав нардеп.
Проте, Силантьєв змушений був констатувати, що окрім морозива, Чернігівщина мало що може запропонувати юним спортсменам.
Разом із кандидатом у народні депутати України по 206 виборчому округу Дмитром Блаушем та однопартійцями він провів ревізію спортивних майданчиків та ДЮСШ Чернігова. Безумовно, результати перевірки виявились невтішними.
Тож Силантьєв на місці обговорив із Блаушем план відродження спортивної інфраструктури регіону та намітили перші кроки на найближчий час.
"Я сам з дитинства займаюсь спортом і бачу, що дітям просто ніде це робити. Особливо у селах. Активно займаюсь цим питанням у обласній раді, і обов'язково завершу розпочате, коли стану депутатом Верховної Ради", - наголосив кандидат у депутати Блауш.
Також Силантьєв із Блаушем позмагалися на брусах та турніку. Причому, кандидат у народні депутати від чемпіона світу не відставав.

Добавлено: 4-07-2016, 10:16
0
0

Похожие публикации


Наверх