онлайн казино Украины

Ляшко та Блауш дбають про старше покоління

Ляшко та Блауш дбають про старше поколінняДушевно та радісно – саме так можна охарактеризувати зустріч лідера Радикальної партії Олега Ляшка та кандидата у народні депутати України Дмитра Блауша в геріатричному пансіонаті обласного центру.
На зустріч із політиками прийшли ветерани, які відбудовували післявоєнний Чернігів з руїн. Сьогодні ці люди поважного віку, які все життя відпрацювали на державу, відчувають серйозні фінансові складнощі.
За словами Дмитра Блауша, нині значна частина з них не має можливості ні ліки купувати, ні лікуватися. Тож молодий політик підтримує ідею внесення в український парламент законопроекту, який вже запрацював у Польщі.
– Там пенсіонерам дають кожного місяця безкоштовний набір ліків: від тиску, від серцево-судинних захворювань, від головного болю, від застуди, – розповідає кандидат у народні депутати у 206 окрузі.
Підтримує ідею молодого однопартійця й лідер Радикальної партії Олег Ляшко:
– Щороку 160 тисяч людей помирає від серцево-судинних захворювань, тому що в них немає елементарно коштів купити пігулку від тиску. Тому ми разом з Дмитром Блаушем та однопартійцями пропонуємо вирішити цю проблему за рахунок держави: надавати безкоштовні ліки від серцево-судинних захворювань. Мінімум 100 тисяч людей можна щороку врятувати в Україні, якщо надавати ці безкоштовні ліки.
Піклуватися про людей поважного віку діями, а не словами – така позиція Радикальної партії у Парламенті. Тож політична сила та її народні депутати роблять у Верховній Раді все можливе, аби полегшити життя українців.
Затим лідер Радикальної партії зголосився на пропозицію Дмитра Блауша та відвідав вечори музичного відпочинку на Алеї Героїв.
Таких жвавих та веселих танців цей майданчик не бачив давно. Дмитро Блауш та Олег Ляшко приділили увагу кожній жінці, запросили на танок, подарували квіти.
– Ось де справжня молодість. Ви всі дуже гарні та активні. Хочеться, аби сили та енергія ніколи вас не залишала, – поділився враженнями лідер Радикальної партії.
На завершення зустрічі Олег Ляшко разом з музикантами оркестру «Меридіан» заспівав містянам «Червону руту», а також улюблену пісню – «Чорнобривці».

Добавлено: 30-06-2016, 11:34
0
0

Похожие публикации


Наверх