онлайн казино Украины

ОПГ змінює вивіску?

ОПГ змінює вивіску?Схема із видачі земельних ділянок під МАФи комунальним підприємствам, яку міський голова Владислав Атрошенко колись називав діяльністю «організованого злочинного угрупування» продовжує процвітати у Чернігові.
На 9 сесію міськради виноситься ряд земельних питань, які дозволяють стверджувати про це.
Мова про ділянки, які колись знаходились у користуванні КП «Дільниця із контролю за благоустроєм». У зв’язку із ліквідацією підприємства їх пропонують передати КП «Паркування та ринок», очолюваного Сергієм Гарусом.
У проектах рішень міськради фігурують ділянки, на яких розміщуються МАФи по вулиці Космонавтів 18, Доценка 28, Івана Мазепи, 12 та скандальний зупинковий комплекс поблизу 1 міської лікарні.
Пропонується встановити для КП «Паркування та ринок» земельний податок у розмірі 3 відсотків.
Також підприємству Сергія Гаруса може відійти і ділянка площею 0,2149 га по вулиці Ремісничій 48-а, що поблизу Центрального ринку, для розміщення торгових павільйонів. Раніше ця ділянка була у користуванні «Дільниці…», коли її очолював Артем Стах. Стосовно розміщення на цій землі торгового комплексу тривалий час не вщухали скандали, місцеві жителі проводили акції протесту.

  • 0
Добавлено: 24-06-2016, 11:07
0
519

Похожие публикации


Наверх