онлайн казино Украины

Патріоти зірвали у Чернігові конференцію «медведчуківців»

Патріоти зірвали у Чернігові конференцію «медведчуківців»Представники патріотичних організацій зірвали конференцію Всеукраїнського громадського руху «Український вибір» (лідер – Віктор Медведчук), яку сьогодні намагалися провести у Чернігові, в науково-методичному центрі Ради федерації профспілок області.
На заході був присутній заступник голови руху, народний депутат від «Опозиційного блоку» Василь Німченко.
За його словами, під час зібрання його учасники мали створити обласну гуманітарну групу.
«Головна мета громадян, що входять у такі групи – донести до парламентарів у Верховній Раді категоричну вимогу виборців: прийняти низку рішень, здатних забезпечити звільнення утримуваних осіб і виконання Мінських домовленостей. Зокрема, мова йде про закон про непереслідування учасників подій на Сході України (амністія), закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської області, зміни до Конституції та закону про вибори. Якщо це буде зроблено, можна буде говорити, що услід за Савченко вдасться повернути й інших українців», – наголосив заступник Віктора Медведчука.
Його однодумці стверджували, що їм вдалося залучити до «конструктивного обговорення» активістів «Азова», «Легіону Свободи», Національного руху «ДІЯ» та Жіночої волонтерської сотні самооборони Чернігівщини. Щоправда, керівництво останньої у соцмережах встигло відмежуватися від організаторів заходу, назвавши їх «сєпарами».
Дізнавшись про конференцію, на місце прибули представники «Самооборони Чернігівщини», ВО «Свобода», ГО «Вільні люди» та інших патріотичних організацій. Дехто з них голосно висловлював обурення «сепаратистським шабашем» та діями прихильників Віктора Медведчука, а дехто – розкидав газети «Українського вибору».
Співробітники охоронної фірми, що стежили за порядком, сили не застосовували. Проте, конференцію було призупинено до моменту створення вказаної гуманітарної групи. Коли патріоти пішли, частина «медведчуківців» пішла до кафе обідати, де за столом і продовжила обговорення. Його результати обіцяють викласти на сайті «Українського вибору».

Добавлено: 1-06-2016, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх