онлайн казино Украины

Організатори «Велодня»: влада «заговорює» проблему розбудови велодоріжок

Організатори «Велодня»: влада «заговорює» проблему розбудови велодоріжокУ питанні розбудови у Чернігові мережі велодоріжок далі розмов мова не йде.
Про це сьогодні, 17 травня під час прес-конференції, присвяченій проведенню в обласному центрі традиційного «Велодня» заявив керівник велоспільноти «Лайба» Максим Цірулін.
«Звісно, робота ведеться, але за 2 роки як ми прийняли концепцію розвитку велоруху, а маємо лише одну доріжку протяжністю менше кілометра. Нова влада(міська – ред.) начебто більш відкрита для діалогу, але далі розмов мова не йде» - сказав він.
За словами керівника ГО «Вело ЧЕ» Андрія Вареника, незважаючи на ухвалення виконкомом концепції розвитку велоруху, під час реконструкції скверу на проспекті Миру питання розбудови велоінфраструктури там не розглядалося.
«Нам сказали, що проект був розроблений за попередників. Зараз ми долучаємось до програм по реконструкції тротуарів та скверу Хмельницького. Подаємо пропозиції по велодоріжкам» - сказав Цірулін.
Як зазначають організатори «Велодня», значним досягненням вони вважатимуть розбудову у Чернігові 20 кілометрів велодоріжок у найближчі 5 років.

Добавлено: 18-05-2016, 10:36
0
0

Похожие публикации


Наверх