онлайн казино Украины

Глабу судять за зрив сесії міськради і вдягання відра на голову начальника

Глабу судять за зрив сесії міськради і вдягання відра на голову начальника Новозаводський суд Чернігова сьогодні продовжує розглядати справу громадських активістів Андрія Глаби та С.Олешка за зрив сесії Чернігівської міської ради 28 травня 2015 року та вдягання відра на голову начальнику управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Геннадію Луценку.
На сухій юридичній мові Глаба звинувачується за частиною 2 статті 296 (хуліганство) та статтею 293 (групове порушення громадського порядку), а Олешко - за статтею 293.
Відсутність інтересу до цієї справи і до вказаних осіб пояснюється тим, що МІСЦЕВІ вибори уже відбулися і нікому не треба цілеспрямовано «валити» команду «мера-корупціонера».
Хоча для суспільства справа дуже важлива. Адже вона наочно показує, як , в чиїх інтересах і яким чином можна захопити владу в місті. І диктувати свої умови. Зокрема в Чернігові.
Правда, у нас не трапилося так , як у Донецьку і Луганську. І слава Богу. А могло. Тільки в чиїх інтересах?
Зараз суддя Тетяна Русанова допитує свідків.
Я також проходжу у справі, як свідок, бо знімав на фотоапарат цю скандальну сесію і транслював її на Свободі .ФМ в прямому ефірі.
Власне , що можна додати до відео?
До речі, вдягання відра начальнику управління ЖКГ на голову відзняв у прямому ефірі колега по Свободі.ФМ Олег Головатенко.
…Судове засідання триває.

Добавлено: 16-05-2016, 14:42
0
0

Похожие публикации


Наверх