онлайн казино Украины

Вночі Микитась вирішив піти на вибори по 206 округу?

Вночі Микитась вирішив піти на вибори по 206 округу?Газету про "людину з поліським характером" розповсюджують на території 206 виборчого округу.
Ось зразок – свіженька періодика з колишнього райцентру – селища Олишівка.
Тобто виборча кампанія Микитася запущена повним ходом.
Хоча ж ще тільки вчора Svoboda.FM наводила вчорашні ж таки слова цієї «людини з поліським характером», мовляв, «і я – не я, і хата не моя».
Вона (людина ця) казала, що поки що не прийняв рішення щодо висунення своєї кандидатури на виборах народного депутата по 206 виборчому окрузі. А також що не знає, чому Владислав Атрошенко назвав його кандидатом.
Невже Микитась за одну ніч все ж таки прийняв рішення балотуватися у 206 окрузі, встиг тут же вночі зібрати команду передвиборчого штабу, яка враз підготувала до друку матеріали про нього, серед ночі домовилася про негайний друк, до ранку віддрукувала та ще й розвезла роздати по селам округа?
До речі, знову ж таки вчора редакція Svoboda.FM запримітила спробу парашутиста-Микитася «примазатися» до території 206 округу через малу батьківщину дружини. Мовляв, ось саме через це болить душа за округ. Сьогодні бачимо новий фокус!
Якщо спроба з дружиною ще сяк-так, і посперечатися можна, то ось з «поліським характером – просто потужна знахідка!
По-перше, що воно таке – характер? Його не помацаєш і не заперечиш на зразок «та ні, не поліський якийсь».
По-друге, полісся – не лише Чернігівщина, і можна мати на увазі, натякати, зрештою навіть говорити, що до Полісся належить і територія зони відчуження, де працює «УкрБуд», а Микитась з того має собі на чім красиво приїхати на прес-конференцію в окрузі.

Добавлено: 14-05-2016, 14:09
0
0

Похожие публикации


Наверх