онлайн казино Украины

Які кіоски зникнуть з Чернігова у травні

Які кіоски зникнуть з Чернігова у травніПісля реорганізацій останніх місяців функції органу з питань користування об’єктами благоустрою Чернігова з 1 травня виконує комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міськради.
Це КП буде проводити демонтаж тимчасових об’єктів (кіосків) згідно наведеного плану, про що і повідомляє.
Місця демонтажу тимчасових об’єктів такі:
вул. Рокоссовського (площа Героїв Сталінграду)
просп. Миру, 49 А
просп. Миру, 35
просп. Перемоги, 3 (біля автовокзалу)
вул. Громадська, 41-А (зупинка Борисенка)
Демонтаж обіцяють провести до 19 травня за умови відключення об’ктів від електричних мереж.
Усі ці кіоски розміщені на міській території без укладення договорів оренди земельної ділянки і, відповідно, не сплачують до бюджету міста належних коштів.
Окрім того, і їхнє узаконення саме на місцях, де вони зараз знаходяться, Комісія з погодження розміщення тимчасових об’єктів на об’єктах благоустрою визнала неможливим.
Власники перших п’яти кіосків списку, після прийняття комісією цього рішення, одержали письмові офіційні попередження про демонтаж. Дані про власника об’єкту на вул. Громадська, 41-А відсутні. Кіоск кілька років як закритий, виглядає занедбаним та аварійним. КП «Зеленбуд» попереджає: якщо незаконний тимчасовий об’єкт не буде демонтовано до 19 травня, демонтаж буде здійснений самим комунальним підприємством. При цьому витрати, пов’язані з демонтажем, транспортуванням та зберіганням буде покладено на власника тимчасового об’єкта. Тобто вчасне самостійне прибирання незаконно розміщених кіосків обійдеться їх власникам дешевше.
Усі питання з приводу тимчасових об’єктів можна з’ясувати у відділі з контролю за благоустроєм та екологічною безпекою міста КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради у робочі часи підприємства: з 8 до 17, перерва з 12 до 13. Або за телефоном: 3-20-25, 4-33-60.

Добавлено: 13-05-2016, 09:50
0
0

Похожие публикации


Наверх