онлайн казино Украины

Розвитку туризму в Чернігові не вистачає повноцінної Програми

Розвитку туризму в Чернігові не вистачає повноцінної ПрограмиГромадськість Чернігова вимагає від міськради прийняття повноцінної міської Програми розвитку туризму не менше, ніж на 5 наступних років.
Про це 10 травня під час «круглого столу» «Розвиток туристичної галузі м. Чернігова: від загальних претензій до конкретних пропозицій» у прес-центрі «Чиста політика» заявив керівник ГО «Лайба» Максим Цирулін.
За його словами, Програма має бути розрахована не на 2 роки, як нині, а на 5 і більше, тобто на перспективу.
«У ній ми хочемо бачити конкретні пропозиції того, яким має бути туризм у Чернігові у 2020-2025 роках. Можливо, Програма буде частиною стратегії розвитку міста», - зауважив Максим Цирулін.
Він також озвучив й інші пропозиції громадськості: розробка дорожньої карти туризму, електронної туристичної мапи, стратегії промоції міста, облаштування місць паркування для автобусів, вело доріжок, налагодження роботи туристично-інформаційного центру (створення спеціального інтернет-ресурсу) та інші.
Наш колега Олег Головатенко запропонував також розробити мобільний додаток для туристів, готувати та розміщувати на інформаційних порталах відео- та аудіороліки про Чернігів тощо.
Учасники «круглого столу» напрацювали й інші пропозиції та рекомендації, які мають передати Чернігівському міському голові.
Певною мірою, реакцією міської влади можна вважати заключне слово начальника управління культури та туризму міськради Юрія Ткача.
«Немає нічого неможливого, - сказав він. – Єдине, що це може забрати якийсь час. Як приклад підтримки владою громадських ініціатив, можна навести проект «Зелена сцена» та відзначення Днів пам’яті та примирення на Алеї Героїв 8-9 травня цього року».

Добавлено: 11-05-2016, 09:23
0
0

Похожие публикации


Наверх