онлайн казино Украины

Презентував себе потужною «промовою» потенційний кандидат по 206 округу

Презентував себе потужною «промовою» потенційний кандидат по 206 округуСкандальний київський забудовник, директор компанії «Укрбуд» Максим Микитась, який, очевидно, буде боротися за вакантний мандат народного депутата по 206 округу Чернігівщини, на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» опублікував емоційний пост.
Допис несе в собі дві цікавинки.
По-перше, Максим Микитась бурхливо відреагував на публікації в ЗМІ про те, що він без конкурсів везе свій фільм про Чорнобиль в Канни. Столичний забудовник не добирав слів, висловлюючись про журналістів.
По-друге, Максим Микитась не виключив можливість своєї участі в довиборах. Втім, він заявив, що точно не буде балотуватися від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».
Хоча у Чернігові на біл-бордах були розміщені вітання від Максима Микитася, на яких також був логотип благодійного фонду «Поліський оберіг», який пов’язують із мером Чернігова Владиславом Атрошенком («БПП»).
Також у Чернігові були розклеєні афіші, на яких жителів обласного центру запрошували на гуляння до «Березового гаю». На афішах вказано, що гуляння будуть спонсорувати Максим Микитась і Сергій Березенко (народний депутат від «БПП»).

Добавлено: 11-05-2016, 09:23
0
0

Похожие публикации


Наверх