онлайн казино Украины

Не пхайтеся на свято з «лівою» символікою

Не пхайтеся на свято з «лівою» символікоюЧернігівський мер Владислав Атрошенко звертається до осередків політичних партій та громадських організацій з пропозицією утриматись від використання партійної чи іншої символіки й атрибутики, окрім державної, під час проведення заходів з відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам’яті та примирення.
Про це повідомляє, як і було вказано у відповідному розпорядженні. прес-служба міської ради.
Також мер звертається до релігійних організацій з рекомендацією провести 8 травня 2016 року молебні за жертвами Другої світової війни, за мир та злагоду в суспільстві.
Як вже повідомлялося, у Чернігові 8 та 9 травня відбудуться заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Підготовка загально-масових заходів, які будуть проведені з метою увічнення безсмертного подвигу українського народу у роки Другої світової війни, вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу і незалежність нашої Батьківщини, патріотичного виховання, збереження традицій шанобливого ставлення до людей старшого покоління, доручена відповідним структурним підрозділам міської ради.

Добавлено: 7-05-2016, 10:40
0
0

Похожие публикации


Наверх