онлайн казино Украины

Влада не хоче законодавчо забезпечити міжобласні перевезення учасників АТО

Влада не хоче законодавчо забезпечити міжобласні перевезення учасників АТОБлизько 30-ти зацікавлених у вирішенні проблеми безкоштовних перевезень учасників АТО домовилися про робочу групу для врегулювання перевезень 5 травня в Чернігові.
Про це повідомляє офіційна сторінка «Антикорупційного Руху» в Чернігівській області в мережі Facebook.
До чернігівського військкомату прийшли представники громадських організацій, політичних партій, учасники АТО, журналісти.
Представників перевізників і влади не було.
Серед громадських організацій з’явилася ініціатива не пускати журналістів на переговорний процес. Обмінювалися думками в залі Єдиного волонтерського центру.
У результаті учасники переговорів домовилися про делегування до робочої групи по 2 чоловіки для того, щоб напрацювати і намітити шляхи вирішення проблеми безкоштовного перевезення учасників АТО на міжобласних маршрутах, в тому числі і на його законодавчому забезпеченні.
Робоча група збереться в приміщенні «Антикорупційного Руху» без представників преси.
До робочої групи увійшли представники учасників АТО, «Антикорупційного Руху»,ЄВЦ та партії УКРОП. Про напрацювання робочої групи буде повідомлено громадськості і журналістам.
Як повідомляла Свобода.ФМ, 27 квітня під час круглого столу , його учасники, представники АТО та перевізники не дійшли згоди про взаємоприйнятне упорядкування кількості учасників АТО при перевезенні на маршруті Київ-Чернігів.

Добавлено: 6-05-2016, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх