онлайн казино Украины

По чім пісок направо і «наліво»

По чім пісок направо і «наліво»В підсумковому акті за результатом перевірки діяльності КП "Дільниця з контролю за благоустроєм Чернігова" говорилося, що продаж піску з намиву "Лісковиця", який є комунальною власністю, комунальним підприємствам міста для комунальних потреб (дитячі пісочниці, посипання доріг взимку тощо) за кошти місцевого бюджету по ціні 19 грн за тонну – неправильна і недоречна господарська операція.
Мовляв, це те ж саме, що батько, який виростив картоплю, продавав би її своїм дітям, аби ті змогли нагодувати його онуків.
З цим повністю погоджувався Сергей Гарус, який пропонував передати пісок на баланс "АТП-2528", встановити засоби контролю за в'їздом техніки на територію намиву, а комунальним підприємствам відпускати пісок за символічну плату.
Мабуть, «щось пішло не так». Бо завтра на виконкомі Чернігівської міської ради комунальним підприємствам міста, які дотуються з місцевого бюджету, хочуть встановити «символічну плату» за тонну піску в розмірі 19,12 грн.
До речі, сторож, він же завскладом намиву "Лісковиця", їздив на роботу на "Хюндай Туксон", поява якого не дивна, з огляду на те, що пісок роками викрадався і вивозився певними особами (які були вказані в вищезгаданому акті).
Але чомусь тих осіб прокуратура Чернігівської області не викликає на допити і не проводить з ними процесуальних дій. Може, вони забезпечують будматеріалами будівництво прокурорських будинків на вулиці Жабинського?

Добавлено: 5-05-2016, 09:29
0
0

Похожие публикации


Наверх