онлайн казино Украины

Андрос проти журналіста Стаха – засідання перенесено... І годинник Андроса

Андрос проти журналіста Стаха – засідання перенесено... І годинник АндросаСудове засідання Чернігівського обласного апеляційного суду розпочалося точно о 10 годині. Мабуть, журналісти не чекали такої точності від Феміди, тому відповідач – Ігор Стах і його представник Олександр Гашпар запізнилися на 5 хвилин.
Сергій Андрос і його представник Олексій Кінебас на засідання не з’явилися.
Колегія суддів під головуванням Литвиненко слухала матеріали справи Новозаводського суду, який відмовив у задоволенні позову про компенсацію моральної шкоди Андросу від журналіста Ігоря Стаха у сумі 80 тисяч гривень. Свобода.ФМ уже писала : У задоволенні позову Андроса до журналіста відмовлено. Відео
Судді допитували , чи може Стах на судове засідання доставити свідків – «лютіжан», тобто жителів села Лютіж, які припускали, що Андрос «бяка». Новий поворот у справі – відзначили журналісти .
Врешті-решт судове засідання було перенесене на 11 годину середи, 18 травня. Судді наполягають на присутності на ньому Андроса і його представника Кінебаса.
Після судового засідання в кулуарах суду журналісти згадали, що до встановлення годинника на Апеляційному суді був свого часу фінансово причетний Андрос. Принаймні він не приховував перед журналістами, що виділяв кошти. Пригадуєте? На площі нарешті пробили куранти. Гарантія - 50 років!

Добавлено: 30-04-2016, 10:00
0
0

Похожие публикации


Наверх