онлайн казино Украины

Люди прибрали замість комунальників, а ті навіть вивезти неспроможні

Люди прибрали замість комунальників, а ті навіть вивезти неспроможніПід час підготовки акції "Зробимо Україну чистою разом" у місті Чернігові організатори домовились з начальником управління ЖКГ Ярославом Куцом щодо транспортування зібраного сміття на полігон В ДЕНЬ АКЦІЇ.
Обіцянка була дана в день брифінгу в ОДА 11 квітня. Домовились, що ми надамо список місць, а вони спланують кількість машин і працівників.
Список ми їм надали для планування маршруту, з Євгенієм Дейнеко (начальник відділу благоустрою управління ЖКГ) домовились тримати зв'язок 23 квітня в день акції. Я мала повідомити відразу після прибирання, скільки точок зібраного сміття та їхнє розташування. Машини за сміттям мали їхати з 12:30.
В день акції після 12-ї години, отримавши інформацію від кожного координатора про точки збору сміття, телефонувала Євгенію Дейнеко багато разів, але слухавку він не брав.
Сьогодні запитала у Євгенія про вивіз сміття. Цього разу, взявши слухавку, він повідомив, що в суботу машини зламалися, а сам Євгеній не брав слухавку, бо був за містом. Окрім цього, він зазначив, що заступник міського голови Олександр Кириченко дав розпорядження вранці в суботу про вивіз зібраного раніше листя в ЦПКіВ, тому машин для збору сміття не було...
Дійсно, 23 квітня біля 9:30 я бачила Кириченка, що швидко проходив по ЦПКіВ. Та жодної техніки, яка б забирала листя, ми не бачили (були там з 9 до 16 години).
А сміття, яке збирали люди, так і залишилося неприбраним і досі.
Можливо, тепер всі домовленості з "новою командою", яка декларує повну відкритість і публічність, необхідно фіксувати на папері та зовсім їм не довіряти?

Добавлено: 26-04-2016, 09:27
0
0

Похожие публикации


Наверх