онлайн казино Украины

Туристам у Чернігові запропонують старе кладовище

Туристам у Чернігові запропонують старе кладовищеГрупа «Некрополь» зі студентів-істориків Чернігівського педуніверситету розробляє екскурсійні маршрути на кладовищі Петропавлівському (нині закритому) обласного центру.
Про це сьогодні під час «круглого столу» "Новий туристичний сезон відкрито. Нові погляди та перспективи розвитку", що відбувся в прес-центрі "Чиста політика", повідомив аспірант Ервін Міден (на фото поруч).
За його словами, студентська група давно досліджує історію кладовища.
«Найдавніші поховання на ньому датуються початком 19 століття, останні – 1970-ми роками. Ми відшукали могили 5 представників родини Коцюбинських, а також великої кількості визначних військових та громадських діячів краю», – розповів Ервін Міден.
До вересня група має не лише легалізуватися (можливо, як секція при кафедрі історії України), але й розробити екскурсії для відвідувачів Петропавлівського, туристів та гостей міста.
«Переконаний, що незвичайна історія цього старовинного кладовища та людей, які на ньому поховані, зацікавлять багатьох закоханих у минуле», – висловив упевненість представник "Некрополя".
Ервін Міден мав неабиякий успіх, як гід, що вів на Валу містичні вечірні екскурсіі "з монахом-привидом", організовані "Майстернею гарного відпочинку" з ініціативи народного депутата Анни Романовоі у рамках відкриття нового туристичного сезону в Чернігові 16-17 квітня.
Як зізнався Ервін Міден, він та партнери намагалися перетворити сухий історичний виклад на розвагу.
«Людям дуже сподобалося і, якщо поставити все на колію бізнесу, то для Чернігова це може бути додаток, аби заманювати туристів», – наголосив він.

Добавлено: 21-04-2016, 10:33
0
0

Похожие публикации


Наверх