онлайн казино Украины

В технологічному університеті канікули, бо... забракло грошей

В технологічному університеті канікули, бо... забракло грошейНа період з 18 до 29 квітня в Чернігівському Національному технологічному університеті будуть встановлені додаткові «передпасхальні» канікули для здобувачів вищої освіти денної форми навчання.
Це стосується студентів, які навчаються за розкладом другого семестру 2015-2016 навчального року окрім студентів, для яких графіком навчального процесу передбачено заліково-екзаменаційну сесію та (або) переддипломну практику.
З 8 квітня розклад занять на другий семестр 2015-2016 н. р. скориговано для забезпечення повного виконання робочих начальних планів.
Зроблено це начебто з метою економії бюджетних коштів та відповідно до Закону України «Про вищу освіту», «Положення про організацію освітнього процесу в Чернігівському національному технологічному університеті (нова редакція)», затвердженого наказом ректора №142 від 01.09.2015 р.
Як повідомляють деякі користувачі соцмереж, відповідно й персонал університету отримає відпустки. Як кажуть про таке в народі, «добровільно-примусово». І за власний рахунок.

Добавлено: 13-04-2016, 10:10
0
0

Похожие публикации


Наверх